Valuta:

Verzenden & retouren

Leveringen:
De goederen worden binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van uw bestelling aan u verzonden (weekends en feestdagen worden niet beschouwd als werkdagen). U dient dan uw goederen binnen 3 werkdagen na de datum van verzending te ontvangen, aangezien wij vertrouwen op derden, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen en / of verliezen die door vertragingen worden veroorzaakt.
Wij verzenden onze goederen met een derde partij die ook een handtekening nodig heeft bij levering of ze zullen de goederen met een buurman verlaten en u een kaart laten om u hierover te informeren. Het kan echter wel zijn dat pakketten op een veilige plaats van uw keuze worden gelaten, op eigen risico, zullen wij en de vervoerder proberen uw wensen te vervullen, maar dit kan niet altijd mogelijk zijn. Houd er rekening mee dat pakketten die op een veilige plaats zijn gelaten, het bewijs van bezorgingsbescherming negeren en we kunnen helaas geen aanspraak op ontbrekende goederen in deze gevallen aanvaarden.
De vervoerder zal twee pogingen leveren. Als de levering niet succesvol is, worden de goederen teruggestuurd naar ons. Helaas zouden we dan moeten betalen voor herlevering.
Sommige verzendingen (vooral Hooglanden / Eilanden / Noord-Ierland) worden verzonden via Royal Mail. Helaas kunnen we geen speciale bezorgingsinstructies voor deze zendingen verzenden.
Als alternatief kunt u overwegen om een ​​alternatief verzendadres te kiezen (bijvoorbeeld uw plaats van werk) die u op de kassa kunt vinden.
Als u meerdere items bestelt, kunnen ze afzonderlijk van verschillende locaties worden verzonden.
Eventuele vorderingen op verloren goederen worden pas na 5 werkdagen vanaf de datum van verzending aangegaan.
Terug